Våra tjänster

Bokföring

Bokföring handlar i grund och botten om den administrativa, en del säger tråkiga, delen av ditt företags ekonomi. Vi tänker att det är så mycket mer – och faktiskt roligt! Bra koll på det löpande ekonomiska arbetet är en förutsättning för trygghet, långsiktighet och för att du ska få tid över till det du tycker är viktigast, ditt företag. Vi sätter oss ned och bestämmer vilka delar som vi kan hjälpa dig med. Vill du göra vissa delar själv eller lämna över allting? Vi skräddarsyr våra tjänster som ger störst värde för dig och ditt företag.

Lönehantering

Att bli eller redan vara arbetsgivare, oavsett finns vi här för dig. Vi upprättar löner, rapporterar till myndigheter och bistår dig i ärenden som rör din roll som arbetsgivare. Här kan vi också skräddarsy våra tjänster så att du bara betalar för den hjälp du behöver. Kanske gör du lönerna på egen hand men vill ha hjälp med rapportering eller arbetsgivardeklarationen. Du bestämmer!

Fakturering

Vill du lära dig göra kundfakturor på egen hand och vara säker på att de uppfyller alla krav så kan vi gå igenom detta tillsammans. Vi erbjuder även skräddarsydda fakturamallar om du inte vill köpa ett eget kundfaktureringsprogram. Fördelen med ett kundfaktureringsprogram är att du ofta får en kundreskontra som är ett kontrollsystem kopplat till dina skickade, betalda eller obetalda fakturor men det är inget måste. Skickar man ett fåtal fakturor per år föreslår vi att man köper en skräddarsydd fakturamall av oss som man kan använda och sedan bokförs fakturorna löpande. Du får då själv hålla koll på vilka som är betalda och obetalda. Vi hjälper även till att upprätta dina kundfakturor om vi erhåller kompletta fakturaunderlag från dig.

Bokslut & Deklaration

Har vi på Företagsnavigering hjälpt dig på resans gång så handlar deklarationen och bokslutet mest om att knyta ihop säcken. Men den här tjänsten fungerar jättebra att få hjälp med separat. Har du upprättat bokföringen på egen hand känner vi en skyldighet att granska denne i bokslutsarbetet och inför deklarationen för att kvalitetssäkra din redovisning. Vi erbjuder även onlineutbildning där vi tillsammans gör bokslutet i ditt bokföringsprogram och upprättar deklarationen i Skatteverkets e-tjänst.

Rådgivning & Coaching

Att hjälpa företagare att utvecklas är ju lite av vår grej! Om du letar efter en komplett företagscoach så har du hittat rätt. Vi finns vid din sida för att peppa, stötta, guida och räkna. Som företagare kan det vara skönt att bolla idéer med någon som kan det här med ekonomi ibland. Kanske gör du bokföringen själv på en webbplats som vi har tillgång till. Där kan vi gå in och kolla din bokföring med jämna mellanrum och ge dig feedback på olika sätt. Du kanske vill veta vad du tjänar pengar på. Eller vad du inte tjänar pengar på. Vi gör allt vi kan för att navigera dig rätt i snårskogen av dagliga utmaningar i företagarvärlden.

Utbildning

Du kanske är en företagare som gärna vill veta hur man läser en balansräkning. Eller bara vill veta varför det är bra att kunna. Du kanske vill lära dig att göra saker på egen hand men med stöd av oss, på plats eller genom onlinemöten. Att lära sig nya saker är kul och vi delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet. Vi är din trygga coach och vi vill inget hellre än att du ska lyckas på bästa sätt i ditt företagande.

Företagsregistrering

Går du tankarna att starta företag? Vi hjälper dig med företagsregistreringen för enskild firma eller aktiebolag. Vi kan även bistå dig när ändringar behöver göras när företaget förändras. Kom på ditt första kostnadsfria möte och gå igenom dina planer med oss så hjälper vi dig igång!

Marknadsföring

Vi vill hänga med i den digitala världen och följer trender. Vi har därför en helt ny tjänst inom marknadsföring. Vi hjälper dig klargöra din målgrupp och hur du på mest prisvärda sätt når dina framtida kunder. Vi kan hjälpa dig i ditt skapande och spridning av content så att du och ditt företag sticker ut i din bransch. Vi gör även skräddarsydda hemsidor och kan sköta dina sociala medier åt dig om du vill lägga tiden på annat. Vi gör en plan tillsammans med dig så att du inte betalar för effektlös marknadsföring. Den ska vara på rätt ställe, vid rätt tillfälle och riktad till rätt målgrupp. Låt oss hjälpa dig med detta.